свинг топ
Без категория

Какви дрехи да избягвате, ако сте дама с по-голям размер

Добре дами, нека си признаем, не всеки е изграден като супермодел. Искам да кажа сериозно, колко от тях всъщност виждате? Височина 180+, разкошни крака  като на  жираф. По-вероятно ще видите много жени, които пазаруват в раздела плюс размер. Знаейки какво да избягвате може да ви спести много време, пари и мъка.

 

Само защото дизайнерите са измислили нещо ново, не винаги означава, че това ще бъде най-добрият стил за вас. Например; люлеещи се блузи – блузи широко разкроени в долната си половина.

хубава

Те нахлуха в магазините и запълниха по-голямата част от ценното пространство на магазини за дрехи с големи размери. Странно е, че дизайнерите решиха, че жените с по-големи размери трябва да носят топове, които се разширяват в ханша! Разбира се, те изглеждаха страхотно на жени, които трябваше да наблегнат там, но за тези от нас с хубави, солидни,  бедра и ханшове те са доста лош стил. Може да са супер удобни и да са покрили дупето ви, но наистина са подчертават грешната зона.

Митът за ивиците

Много жени с плюс размер се съветват да стоят далеч от ивиците. Това не е непременно вярно. Те са отличен начин да привлечете вниманието към желаните части от вашето тяло.  Като цяло обаче да стоите далеч от ивиците от главата до петите е добра идея. Ако ги носите, правете го пестеливо.

Къси шорти и топове

Късите горнища са не, не, ако имате малко коремче. Когато ги обедините с плътно прилепнали дъна, те няма да направят много за вас. Наличието на малко допълнителна дължина ще ви накара да изглеждате по-високи, ще скриете отгоре кифла и ще ви разтегнете малко. Късите къси панталонки са почти еднакви. Освен ако нямате наистина добри бедра, не много жени могат да се справят с къси къси панталонки.

Методът на Пепеляшка

Когато сте по-големи, може да бъде много изкушаващо да искате да се скриете под наистина небрежни или широки дрехи. Рокли тип Muumuu или ултра широки горнища могат да бъдат много удобни у дома, но ограничете използването им там. Те всъщност карат жените да изглеждат много по-големи, отколкото са в действителност. За тях няма форма и те привличат вниманието към всеки сантиметър от тялото ви.

Най-добър съвет за избягване от грешния стил

Чудесен начин да решите дали да избягвате определен стил, печат, шарка или цвят; скочете онлайн и разгледайте модели с големи размери, носещи тези различни видове дрехидрехи. Изберете дама с фигура, подобна на вашата, и вижте как я снимат в различни видове дрехи. Като пример, моделите, носещи люлеещи се върхове, често се снимат с ръце отстрани или леко наклонени встрани, а не отпред. Това се прави, за да се скрие как тези топове подчертават бедрата.

Related posts