миксиране на принтове
Без категория

Остарели правила за мода, които трябва да нарушите днес

Правилата трябва да се нарушават. Модните тенденции идват и си отиват, но модните правила никога не се променят.

По някаква причина поколения жени са научени на произволни принципи, като например да избягват розово и оранжево, да се придържат само към една шарка и никога да не комбинират златни и сребърни бижута – сякаш има бог (или по-скоро богиня) на модата, която решава кое е правилно и кое не. Време е да нарушим някои модни правила.

Днес ще ви “светнем” как се смесват шарки

Правилото гласи: Никога не смесвайте шарки. В по-консервативните времена комбинирането на различни шарки и щампи се смяташе за твърде диво и до ден днешен повечето хора не биха посмели да носят повече от едина шарка.

Как да разчупим това правило: Придържайте се към не повече от две различни шарки и се уверете, че цветовете са сходни.

 

Миксирането на  щампи и текстури е страхотен начин да придадем на тоалета неочаквани модни моменти и интересна дълбочина, която внася по-личен подход в обличането ни. Тази техника е доста лесна за изпълнение, ако сте готови да погледнете извън наложените принципи и да поемете стилни рискове. Теоретично смесването на текстури и щампи може да бъде обезсърчаваща задача, която често води до грешни комбинации, които не изглеждат толкова добре. Ето защо повечето хора казват, че никога не биха го направили. С много практика и ако, се направи правилно, можете да излезете от зоната си на комфорт и да придобиете невероятна  външност.

миксиране на принтове

Едно основно правило на модата е винаги да имаш елегантен баланс към тоалетите си. Техниката на смесване е в баланса и връзката между между цвят, форма и силует.

Струва си да припомним, че принтовете наистина могат да изразят силуета на тялото ви. Хоризонталните линии могат да направят вашата фигура да изглежда по-широка, докато вертикалните линии правят точно обратното. Малките щампи ще ви накарат да изглеждате фино, докато големите шарки ще подчертават тоалетите ви, както и да изглеждате по-широки. Не носете големи щампи на част от тялото, която искате да скриете.

 

Поздрави от ХУБАВА

 

Related posts