дамски дънки от www.hubava.eu
БЛОГ

Скучен Ли е Сивият Цвят

 Дънки в сиво

През последните години сините и цветни дънки бяха абсолютен пионер в дънките. Но сега сивите джинси са доведени до центъра на внимание.

Дизайнери все повече се обръщат към сивите дънки, които не трябва да живеят до мотото “колкото по-красив цвят, толкова по-добър стил”. Сивите дънки преживяват възраждане, както и черните дънки, които несъмнено се присъединяват към всеки страхотен стил, който бихте желали.

Дънките  в сиво имат твърдо място на червения килим и показват, че цветът може да бъде всичко друго, но не и скучен. Атрибути като скучен или старомоден не се зачитат защото сега и все повече и повече са в очите на вниманието

Сивото е идеалният основен цвят, който позволява много комбинации с други цветове.  Цветният ефект на сивото е много различен. Той е ахроматичен, но може да направи много повече на ново ниво на модерен неутралитет и затова е идеалният вариант за основен цвят. Сивото не изглежда толково светло, колкото бялото и не толкова силно като черното, и се вписва идеално във всеки гардероб.

Ако не искате да поставяте силни контрасти, сивото е най-добрият ви приятел. Сивото е неутрален цвят, без чуства. С този цвят не са поставени никакви или акценти. Цветът е добър подчинен, има тих ефект и отстъпва, за да направи място за други цветове.

Сивото  е първото, когато си мислиш за костюми. Дори за блейзъри, цветът има голям успех. С него бързо се свързват успехът и професионализмът. Сивият цвят също се свързва със зрялост и мъдрост.

Related posts