boyfriend jeans
БЛОГ

BOYFRIEND JEANS кой и кога?

КАКВО СА BOYFRIEND JEANS ?

Boyfriend Jeans стил е любимец на много модни личности. Личности като Мерилин Монро и Кейти Холмс са им били любимите дамски стилни дънки. Въпреки че  е популярен от много години, жените все още се чудят: “Кои са джинсите на гаджето? “И непрекъснато се опитват да определят правилно кройката.

Тези Дамски Стилни Дънки произхождат от първите истински сини дънки, създадени през 1873 г.

Мерилин Монро започва да се разхожда с Бойфренд Jeans през 60-те години на миналия век.
Десетилетия по-късно, Кейти Холмс ще излезе на улиците на Ню Йорк, облечена в дънките на Том Круз. Boyfriend Дънки скоро станаха популярни отново. Бяха видяни на знаменитости като Сара Джесика Паркър и Рийз Уидърспун.
Boyfriend дънките е предназначен да бъде облечен с вкус и удобство. Това обаче не означава, че дънките винаги трябва да бъдат носени допълнително. Всъщност, все повече и повече, се създават нови видове на Бойфренд Дънки – по-тънки, по-заострени версии, които все още са отпуснати.

Свободното прилягане е удобно за почти всеки тип тяло. Поради по-новите стилове на Boyfriend Jeans , жените могат да избират колко да са удобни тези дамски стилни дънки и къде ще изглеждат в тях.

Тези тип дънки са Класическа итеграция. Може да ги закупите нарязани, протрити , а защо не и с прикачени перли. Те стоят много по свободно и са също толкова шик , колкото и skinny jeans. Boyfriend Jeans са удобни и със свободна форма. Предпочитани от много модни икони.
Ако, този чифт дамски стилни дънки не е за вас пробвайте skinny jeans .
Поздрави от www.hubava.eu.

разгледайте нашите дънки

Related posts

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.